Hva sier kundene om oss...

Vil bare si at vi var veldig godt fornøyd med opplegget og den supre servicen Fleur ga oss.  Hun var smilende, imøtekommende, fikset det vi ba/spurte henne om.  Det at hun foreslo en kjøretur dagen etter ankomst slik at vi fikk sett mange områder var veldig nyttig.   
At vi så kjøpte noe "ubygget" var iallefall ikke noe vi hadde tenkt, men så langt angrer vi ikke.... 

Klikk for å lese mer
Margunn, Stavanger Jun 2022
Vi startet å se etter bolig i Spania
Vi startet å se etter bolig i Spania

Vi startet å se etter bolig i Spania for noen år siden. Den gangen tok vi kontakt med Thomas for å forhøre oss om markedet generelt. Vi var nok ikke helt klar for kjøp da, men etter noen år tok vi igjen kontakt med Thomas, som da husket oss veldig godt. I løpet at disse årene hadde det ikke vært noe mas fra Costa del Sol Property om vi ville kjøpe bolig. Vi fikk nyhetsbrev på mail, så vi var oppdatert på markedet av boliger. Vi bestemte oss for å ta en tur ned i oktober 2021 og kontaktet Thomas, med ønske om å se på et utvalg av leiligheter. Vi skrev i mailen hvilke kriterier og budsjett leiligheten skulle ha. Vi fikk avtale med at Tom Halvorsen skulle hente oss på hotellet. Vi må si at vi var veldig spent på dette og om det var seriøse greier. Tom kom som avtalt å hentet oss utenfor hotellet og tok oss med på noen visninger som de hadde valgt ut for oss i forhold til hva vi ønsket av en leilighet.

Tom kjørte oss tilbake til hotellet å sa at vi måtte ta oss god tid og følge magefølelsen vår. Vi avtale at vi kunne ringe han tilbake om det var noen av leilighetene vi ville se om igjen. Han hadde satt av god tid denne uken til oss. Han var disponibel på telefon når vi måtte ønske det. Vårt valg av leilighet falt på en av dem som Tom hadde valgt ut som favoritt. Tom og vi hadde telefon kontakt med Thomas når vi var ute og kjørte på visningsrunden vår, han gav oss råd og tips i forhold til ting vi lurte på underveis.

Når vi hadde bestemt oss for å kjøpe boligen i Middel Views i Carvajal opplevde vi Thomas og Tom som et team som strakk seg lenger enn vi trodde var mulig. Det var så bra at vi lurte på om at dette virkelig kunne være mulig?

Tom arrangerte møte med Lill som jobber for «advokater i Spania «. Lill Lamenza er en dame som gjør alt hun kan for å hjelpe oss. Lill organiserte møte med banken for oss og var sammen med oss når vi opprettet konto i Spansk bank. Lill hjalp oss også med kontakt opp mot kommunen her, og etablerte for oss faste trekk i banken. Thomas organiserte kontakt med internett leverandør som kom å installerte internett og de ordnet med fast trekk i banken for oss.

Lill hjalp oss også med å få NIE nummer som vi må ha i Spania i forhold til å kjøpe og andre ting i Spania. I tillegg til forsikringer av bolig og bil.

Tom hjalp oss også med møbelkjøp til vår nye bolig. Han kjørte oss til en hyggelig svensk møbelhandler hos Muebles Pyramides nord for Malaga. Servicen fra dette møbelfirmaet får terningkast 6. Kommer som planlagt med levering av møbler og legger til rette for at vi skal være 100 % fornøyd med alt.

Om noen planlegger å leie ut sin feriebolig i Spania, kan vi også anbefale Costa del Sol Rental Property. Oda og Orlando som begge snakker norsk, er kjempehyggelige og hjelpsomme og tar seg av alt det praktisk med utleie.

Etter at vi hadde kjøpt leiligheten har Thomas og Tom ringt oss flere ganger for å høre hvordan det har gått, og om det er noe de kan gjøre.

Både Thomas og Tom er så hyggelige, ærlige, jordnære og kunnskapsrike. De viste god forståelse for hva vi ønsket oss. Vi opplevde absolutt ingen kjøpepress.

Servicene fra disse karene er HELT FANTASTISK. De strekker seg langt mer enn forventet og skal du kjøpe bolig på solkysten, kan vi anbefale Costa del Sol Property på det aller varmeste.

 

Klikk for å lese mer
Svein Olav & Kristin Apeland, Haugesund Apr 2022

Hei Yelitza og Thomas (- samt Felipe og Tom, som jeg ikke har e-postadressen til, men jeg er sikker på at du vil kopiere dem begge på denne mailen).

Først av alt - takk alle sammen for deres vennlighet, støtte og gjestfrihet under oppholdet her i Spania. Dere har lagt en betydelig verdi til våre tre dager med dere - uten dere alle hadde vi gått tapt - mer eller mindre Tom og Felipe - dere var flotte begge to og servicenivået og engasjementet deres var enestående og fantastisk - ingenting annet :-)

Møtet med advokat Carlos var også imponerende – for en fleksibilitet, kapasitet og service/hjelpsomhet!

Men viktigst av alt - Yelitza har vært fantastisk som vår viktigste "guide" for våre tre dager. Hun har hjulpet oss mye med alle aspekter i denne prosessen med både å finne - og kjøpe et hus i et annet land. Jeg vil også påpeke alt arbeidet hun gjorde for oss i forkant av turen vår – som definitivt skapte tillit til henne og din bedrift – og føre til at vi kun ønsket å jobbe med deg utelukkende, og sluttet å lete etter andre potensielle partnere.

Så igjen, takk til dere alle, vi vil holde kontakten, og vi gleder oss til å se dere alle igjen. Og bruk oss gjerne som referanser for eventuelle nye kunder du vil møte. Med vennlig hilsen.

 

Klikk for å lese mer
Tove & Lars, Nannestad Nov 2021
Våre ønsker om bolig i varme Spania har stått høyt på ønskelisten og vi hadde kontakt med flere meglere som vi følte var mer interessert og få solgt bolig enn å vise oss alternativer. 
Når vi så kontaktet Costa del Sol Property var det meget interresant å se og føle hvordan Thomas og Felipe var interessert i hva vi ønsket. Dere brukte all den tid vi trengte og etter å ha presangtert sikkert 10 objekter fra Malage, Nerja, La Cala til Estepona.
Etter en ukes omvisning endte vi endte opp med bolig på grensen mellom Fuengirola og Benalmaldema som ga oss våre ønsker i fulle monn. Her har vi vakker havutsikt og herlige opplyste byen Fuengirola på kvelden.
Klikk for å lese mer
Svend og Elin Nilsen, Hvaler Nov 2021

Etter å ha surfet på finn.no over eiendommer på solkysten samt ha sendt forespørsler til ganske mange... så endte valget på videre kommunikasjon med Thomas og Felipe. Ene og alene fordi oppfølgingen og informasjonen er upåklagelig! Mange av de andre aktørene svarte, men de virket ikke så hissig på å følge oss opp utover det.

Disse gutta vet virkelig hva god kundeservice er J Uten at vi følte oss seg presset til noe som helst. Vi opplevde viktigheten av å ta turen ned for å se på prosjekter som vi nødvendigvis ikke hadde tenkt på selv. Vi var så fast bestemt på at det skulle være Fuengirola, siden der var vi kjent, men da vi kom ned falt valget på en leilighet i superkoselige La Cala. Vi hadde bare en liten helg sammen med Thomas og Felipe, men til gjengjeld var den innholdsrik, informativ og veldig hyggelig! Vi ble vist forskjellige prosjekter, møtte utbyggere og de satte oss i kontakt med en veldig dyktig norsk advokat, Lill Lamenza. Hun hjelper oss med alt fra A- Å i denne prosessen og det føles veldig trygt. Det var avgjørende for oss. Å begynne og sette seg inn i alt dette selv, med lover og regler etc hadde blitt bare rot for vår del. Vi er så glad for at vår drøm nå blir til virkelighet, og med Costa Del Sol Property vet vi at dette blir bra!

Navigolf Suites i La Cala de Mijas

Klikk for å lese mer
Wenche og Frode Rogstadmoen Slåstad Sep 2021

Felipe og Thomas er ikke typiske selgere, men virker mer som veiledere og vi følte at de var der for oss hele veien.

Sep 2019 startet vi å søket etter bolig online og sendte derfor en e-post med beskrivelse av hva vi leter etter til flere meglere på Costa del Sol. Etter en god tilbakemelding i fra Felipe ringte jeg han og vi hadde en lang og god samtale. Han fremsto som kunnskapsrik, åpen, tillitsfull og hjelpsom. Vi bestemte derfor å avslutte andre kontakter og forholde oss til Costa del Sol Property fremover.

Vi reiste første gang ned okt 2019 og ble møtt av Felipe på flyplassen. Vi fant tonen med en gang og i løpet av 6 dager viste han oss flere plasser langs kysten. Dette var hyggelig og lærerikt og vi fikk masse informasjon som hjalp oss i vårt valg av område. Visningene ga oss en en del input å forholde oss til og det gikk til tider varmt i "topplokket". Derfor var det godt å ha Felipe der til å hjelpe oss å sortere ut informasjonen og sette fokus på hva som var viktig for oss. Vi er sikkert en av de vanskeligste kundene som CDSP har hatt. Vi er ikke villig til å gjøre så mange kompromisser og gikk dypt inn i prosjektene i forhold til planløsninger, kvalitet på arbeid, materialvalg, solforhold, støy, pris etc. etc. Det ble mye frem og tilbake og en masser av ekstra jobb for Felipe med reservasjoner og kanselleringer etc. Han støttet oss hele tiden og ordnet opp. Vi opplevde at han var oppriktig interessert i at vi skulle finne den boligen som var riktig for oss og at dette var viktigere for han en å gjøre et raskt salg.

Vi reiste en ny tur ned igjen en måned senere og fikk da også møte Thomas som viste samme tålmodighet og genuine interesse i hjelpe oss. Vi var usikker på om informasjonen som vi hadde fått i fra en utbygger var korrekt i forhold til utsikt som var lovet. Thomas hadde på forhånd vært på tomten og tatt ut høydemål over havet og tatt en masser av bilder som dokumenterte at antagelser vår var riktige. De ga oss full støtte overfor utbygger som endret reservasjonen og satt oss på en venteliste. Det kom en kansellering på en leilighet som var perfekt for oss noen uker senere. Det var stor rift om leiligheten men Felipe kjempet for oss og vi fikk leiligheten til slutt.

Vi er så imponert over Thomas og Felipe. Det er ikke ofte man møter selgere som har slik fokus på kunden. De er forståelesfull, tålmodige og vi opplevde en salgsprosess helt uten kjøpepress.

Vi kan anbefale CDS Property på det varmeste og ønsker Felipe og Thomas all suksess i framtiden, det fortjener de.

Higueron West, Fuengirola, September - november 2019

Klikk for å lese mer
Bernhard og Iryna Jan 2021

Min mor og jeg dro til Malaga, og hadde avtalt å møte en Thomas fra Costa del Sol Property. Vi hadde hatt en del kontakt med han på telefon og mail på forhånd, og han hadde vært veldig rask til å gi oss potensielle prosjekter, men vi var, som nordmenn ofte er, skeptiske til hva dette firmaet skulle hjelpe oss med. Var dette folk som kunne lure oss? Skulle de ha penger av oss for alt de gjorde? Tjente de mer på vise oss enkelte ting, ja, generelt "What's in it for them"?

Vi kunne ikke tatt mer feil!

Makan til oppfølging, tilrettelegging og hjelp har jeg aldri opplevd verken før eller siden! Og de skulle ikke ha en krone for det!! Vi ble hentet på flyplassen, vi ble kjørt til den nydelige hotellet vi hadde bestilt (etter anbefaling fra Thomas), vi ble fraktet til ulike typer prosjekter hvor møter med lokale meglere allerede var avtalt. Vi trengte ikke tenke på noe, Thomas og Felipe hadde steinkontroll på alt!!

Etter å ha funnet drømmeleiligheten, hadde vi plutselig litt tid til overs, og da fikset like så godt Thomas et møte med en norsk jurist slik at vi kunne stille de spørsmålene vi hadde når det gjaldt det å eie noe i Spania. Vi var i Spania i tre dager, og absolutt ingen tid gikk til spille. Jeg ble dypt imponert av all kunnskapen og informasjonen både Thomas og Felipe besatt, og jeg følte virkelig at min mor og jeg fikk to nye venner.

Jeg kan på det aller varmeste anbefale Costa del Sol Property!

Stor klem fra Mette Wendy

Higueron West, Fuengirola, april 2019

Klikk for å lese mer
Mette Wendy Lindberg Guldbrandsen & Dagny Bakke Lindberg, Oslo Apr 2019

Vi tok kontakt med Costa del Sol Property i fjor høst, og hadde jevnlig kontakt i forkant av turen i februar. Felipe tok godt imot, og ikke minst godt vare på oss, de dagene vi var der. Han hadde forberedt seg på hva vi var ute etter og hadde avtalt møter med meglere på mange spennende prosjekter. Det ble lange og morsomme dager, hvor både Felipe og etter hvert også Thomas, kjørte oss rundt til de forskjellige møtene og var gode veiledere underveis.

Vi besøkte i alt 16 prosjekter på de dagene vi var der, og etter hvert ble det mer og mer tydelig hva det var vi ønsket oss. Det var svært nyttig å bli tatt med rundt av «kjentfolk» og bli kjent i området. Først da falt brikkene på plass og vi endte til slutt opp med det vi kjente ble riktig for oss.

I tillegg sørget de for at vi fikk kontakt med norsk advokat, som bor og arbeider i Spania. Det føles veldig betryggende å ha et spansk advokatkontor i ryggen når man skal kjøpe bolig der. Kjøpskontrakten ble signert rett etter at vi kom hjem.

Da vi reiste tilbake på ferie i august, stod Felipe klar og hentet oss på flyplassen og fraktet oss til hotellet. Han sørget selvfølgelig for å kjøre oss til Malaga når vi skulle dra hjem også!

Vi føler vi har fått enestående oppfølging av et seriøst firma, som setter kunden i fokus. Har vi hatt spørsmål underveis, har linjene vært åpne og de har hjulpet oss med alle spørsmål. Vi anbefaler Felipe og Thomas på det varmeste.

Det er ennå en stund til boligen står ferdig, men vi føler oss trygg på at vi vil ha god kontakt også i fortsettelsen og frem til den er innflyttingsklar, og da skal vi skåle med Felipe og Thomas på terrassen!

Navigolf, La Cala de Mijas

Klikk for å lese mer
Ricardo & Merethe Clarke, Bodø Mar 2019

På Finn.no er det 2400 eiendommer til salgs bare på Costa del sol. Det betyr at man trenger hjelp når man skal kjøpe. Det fikk vi av Thomas og Felipe hos Costa del Sol Property. De hadde oversikt og kunnskap om områder, type hus og kvalitet. De hjalp oss utfra våre betingelser og budsjett på en tvers igjennom profesjonell måte som gjorde at vi følte stor grad av trygghet. De brukte tid sammen med oss, de var hyggelige folk å være sammen med som gjorde at hele prosessen fram til kjøp var god. I tillegg har de gode kontakter og forbindelser som er nyttig i etterkant av kjøp som f.eks. norsktalende advokatkontor.

Vi kan anbefale Costa del Sol Property på det varmeste.

Playamar

Klikk for å lese mer
Jan & Elin Brastein, Tønsberg Mar 2019

During our stay in Spain Felipe and Thomas supported us in a trustful manner with all the details regarding our investment. Their lawyer is also very knowledgeable and could answer all our questions. The projected apartment will be constructed during 2020-2022 and we are sure theese guys will stand by our side throughout the process.

Higueron west fase 6

Klikk for å lese mer
Trevor Morley, Bergen Feb 2019

Tusen takk for svært god service og hjelp med å finne drømmeleiligheten vår Thomas og Felipe. Enestående oppfølging, hjelp og kunnskap om Costa del Sol skal man lete lenge etter.

Vi satt spesielt stor pris på den tålmodigheten dere hadde med oss de 2 ukene vi var i Malaga.

Panorama, Fuengirola

Klikk for å lese mer
Patricia & Emil Gjessing, Bergen Nov 2018

Vi reiste til Malaga sammen i september og var på flere boligprosjekter med Thomas og Felipe. Vi hadde kontakt via mail i 3 uker før vi bestemte oss for å reise. De var svært behjelpelig med alt. Ble hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Etterpå hadde vi en koselig lunsj med dem der vi opplevde en stor ro og ingen kjøpepress. Vi merket med engang at de var der for oss og våre behov. Vi så på 7 prosjekter sammen i to lange dager og landet til slutt på et prosjekt i Fuengirola. Vi har avtalt å reise ned til våren igjen og de har ordnet en flott leilighet til oss i nærheten av prosjektet og sammen med et vennepar som også skal se på leiligheter med dem. Dette opplegget var rett og slett HEL VED.

Oak47, Rekkehus, Fuengirola

Klikk for å lese mer
Ståle & Marit, Bergen Nov 2018

Etter å ha feriert i Costa Blanca noen år bestemte jeg meg for å se nærmere på den spanske sørkysten i forbindelse med boligkjøp. Jeg var lite kjent der og trengte informasjon om områdene og boligprosjektene. Tok da kontakt med Thomas og Felipe, og fikk en fantastisk opplevelse med deres service og profesjonelle arbeid. Jeg ble hentet på Malaga flyplass og kjørt til en flott leilighet de leide til meg i Reserva del Higueron. I løpet av de 3 ukene jeg var der ble jeg bedre kjent med områder som Mijas Pueblo, Ronda, Marbella, Puerto banus, Fuengirola, La Cala, Benahavis, Benalmadena og vakre Sierra Nevada. Sierra nevada var et sted jeg lenge hadde lyst til å oppleve. Der stilte de opp med bil og det ble dagstur til Granada. 2 timer tok det fra 19 grader til 3 grader i 2500 m høyde :)

Vi så på flotte boligprosjekter sammen og jeg ble tatt med på gode restauranter slik at jeg fikk et innsikt i hvordan det vil være å tilbringe feriene mine her. Å kjøpe en bolig i utlandet er en stor prosesss som man må tenke nøye gjennom og bli kjent med områdene før man slår til. Denne jobben oppfyller Costa del Sol Property til det fulle. Er ikke i tvil om hvilke norske meglere man virkelig kan stole på og som gjør en profesjonell jobb. Den store fordelen med dem er også at de har flere tilgjengelige leiligheter til leie på flotte områder, slik at man blir tatt hånd om og fulgt veldig godt opp. Her er det ingen kjøpepress og man merker at de er der for oss og kundene sitt beste. Anbefaler Thomas og Felipe på det sterkeste med deres oppfølging og kunnskap.

Visningstur , Costa del Sol generelt

Klikk for å lese mer
Atle Steffensen, Bergen Nov 2018

Vi planla å se på leilighet i Spania. Vi hadde ingen erfaring og søkte råd hos Costa del Sol Property ved Thomas og Felipe.

Vi mailet litt frem og tilbake før avreise. Vi følte at vi fikk masse god og detaljert informasjon tilsendt. Vi følte også at de hadde forberedt seg godt på hva vi ønsket. De ga oss en service som var helt topp.

De tilbød seg å hente oss på flyplassen, hentet oss på hotellet om morgenene, spanderte lunsjer og middag. Vi er mektig imponert. De kjørte rundt på oss i 3 hele dager. Guidet oss og viste oss hva som kunne være nyttig å vite. Alt fra bakerier med økologiske brød til koselige små landsbyer.

Prossessen med å finne leilighet!

Før avreise fikk vi en detaljert plan med hvilke prosjekter vi hadde avtalt å se på. Det var en detaljert timeplan som gjorde det enkelt for oss å planlegge vår tid i Spania.

På visningene på hvert prosjekt ga de oss rom for å styre besøket selv, men trengte vi hjelpen deres var de der med en gang. De kunne ikke vært bedre hjelpere. De gav oss rom men samtidig den tryggheten vi trengte . Vi anbefaler Costa del Sol property på det sterkeste. Her får du fullt fokus på den hjelpen du trenger. Dette sier vi fordi vi virkelig mener det. Vi var også i kontakt med andre meglere som ikke innfridde våre ønsker. I tillegg benytter de norsk advokat med eksamen både fra Norge og Spania, som også føles trygt.

Higueron west fase 4, Fuengirola

Klikk for å lese mer
Inger m/familie, Bergen Oct 2018

Thomas i Costa del sol property viste meg forskjellige prosjekter som kunne passe mine ønsker. Dette resulterte i at Stupa Hills var det som passet best. Fikk god hjelp til å komme tidlig inn i prosessen slik at eg hadde mange valgmuligheter for hvilken leilighet jeg ønsket samtidig som jeg fikk god pris.

Han tok seg god tid og viste meg rundt langs kysten. Da jeg hadde bestemt meg for leilighet tok han meg med til norsk advokat der eg blei forklart hele prosessen. Han var veldig hjelpsom og har gitt meg mye informasjon og oppdateringer av prosjektet. Hele prosessen har vært veldig ryddig. Ikke nøl med å ta kontakt med Costa del sol property om du lurer på å kjøpe leilighet i dette området.

Stupa Hills, Benalmadena

Klikk for å lese mer
Nils Ivar Lie, Sogn & Fjordane / Bergen Sep 2018

Hi Thomas!

Would like to thank you very much for your help regarding our new projected apartment in Benahavis. Looking forward to see you again during the furniture process.

This is a great area for us due to the golf courses near the urbanization.

As i told Dolores; I had never dreamed that we would buy an apartment from a bloody Man utd supporter ;-) ... but after all, we have mentioned your company name to some friends, See you!

Benahavis

Klikk for å lese mer
Dolores & Jack Stevensson, Nottingham Aug 2018

Vi har reist en del rundt i verden, for å se etter et fast feriested for mulig fremtidig bopel. Etter å ha vært flere ganger i Spania, fant vi ut at dette kunne være et lurt valg. Da jeg kontaktet Thomas ble det umiddelbart tydelig at dette var en servicerettet person som tok raskt kontakt og ansvar. Han var meget lydhør, skjønte raskt hva vi var ute etter og tok initiativ til å få til en visningstur. Vi reiste sammen ned, og ble ivaretatt på en enestående måte under hele oppholdet. Han booket oss inn i leilighet rett ved aktuelle visningsleiligheter og kjørte oss rundt i området for å gjøre oss bedre kjent. Gode middager fikk vi også, på flere anbefalte restauranter. En velvillig, interessert og målrettet konsulent som ønsker et godt resultat for vårt beste vil jeg si.

Tusen takk Thomas. Hvis noen ønsker referanse kan de ringe 99734222.

Visningstur, Fuengirola/Benalmadena

Klikk for å lese mer
Aina Bernhoff, Hemsedal May 2018

Ståle og Annelise har drevet med seiling som hobby i mer enn 30 år. De har blant annet vært flere ganger over Atlanteren og har skrevet reisedagbok som er tilgjengelig på internett. På deres tur i 2018 lå de til kai i Cartagena. Et av målene i 2018 var å finne den perfkete leiligheten i Spania som passet til dem. Jeg møtte dem i starten på februar og den 3 dagen traff vi blink på en prosjekt sentralt i Estepona. Respons fra Ståle og Annelise etter at valget var tatt

Takk for din glimrende presentasjon, informasjon, oppfølging og profesjonelle hjelp vedrørende vårt valg av bolig i Spania. Prosjektet vi kom fram til var et perfekt resultat for Annelise og meg, samt også for våre to "barn". Vi ser frem til å følge prosjektet videre sammen med deg og utbygger både på nett og på location.

Både Annelise og jeg er ellers meget fornøyd med din innsats vedrørende håndtering, oppfølging og bistand rundt en perle av et boligkjøpet og selvsagt gleder hele familien seg til å ta den i bruk.

Panoramía, Estepona

Klikk for å lese mer
Ståle & Anelise Larsen, Oslo Feb 2018

Vi kom i kontakt med Thomas vedrørende kjøp av leilighet på Costa del Sol. I dialogen fant vi raskt ut at Thomas hadde meget god innsikt i markedet og var svært velvillig til å supplere oss med informasjon om aktuelle prosjekter som tilfredsstilte våre krav. Vi fikk raskt avtalt en tur til Spania hvor han guidet oss rundt til flere interessante prosjekter. For oss var det HW217 vi virkelig falt for. På samme tur ordnet han også med norsk advokat bosatt i Marbella som har vært veldig praktisk i kjøpsprosessen.

Men det viktigste av alt har vært Thomas sin enestående oppfølgning og serviceinnstilling helt siden vår første telefonsamtale. Det vil man aldri vite før man erfarer det, men Thomas har vært enestående så langt. Det er fortsatt en god stund til prosjektet ferdigstilles men vi er helt sikre på at han følger oss hele veien. Vi kan gi Thomas våre beste anbefalinger :-)

Vi kan nås på tlf +47 95723039

Prosjekt, Higueron West fase 2, Fuengirola

Klikk for å lese mer
Harald Søreide & Merete Lutken, Jar Jan 2018

Skal dere investere i bolig i Spania, kan vi trygt anbefale CDs Property. Dere får hjelp til absolutt alt. Det eneste de ikke gjør er å «betale» boligen.

Det har vært veldig god kontakt med Thomas siden kjøpet ble bestemt. Vi har mottatt god informasjon hele veien, og bilder av framdriften.

I mars 2018 ble vi invitert til Higueron, og ble fraktet fram og tilbake til Malaga flyplass. I tillegg bodde vi gratis i 3 dager, og ble "gjort kjent" i området/Fuengirola. Dette satte vi veldig pris på, og vi synes det er viktig å ha en "norsk/bergenser", som vi kan hevende oss til. Han har også invitert oss ned igjen til våren 2019, da leiligheten er ferdig for å hjelpe oss med kjøp av møbler etc. Vi fikk også god hjelp ifb med selve kjøpet, og kontakten med advokat.

Da vi var nede i mars 2018, fikk vi også hjelp til å foreta eventuelle endringer i leiligheten. Det ble valgt ut kjøkken/fliser/fl.av garderobe og div. Veldig nyttig. Thomas kjørte oss også til 3 møbelbutikker, hvor vi så på forskellige møbler i alle prisklasser. Det var veldig store prisforskjeller.

Vi har opplevd Thomas i Costa del sol property, som veldig hjelpsom, og meget godt kjent i området, og hva som skjer av prosjekter b.l.a.

Vi føler han er der for oss/kunden, og kan trygt anbefales til andre, som ønsker å kjøpe leilighet i dette fantastiske området.

Reserva del Higueron, Fuengirola

Klikk for å lese mer
Solvår & Tron Pettersen, Sagstua Oct 2017

Hola Thomas and thank you...

Riitta was pleased with your service she received and the experience she had seen. Have a nice weekend and let's keep in touch on early next week. I will fly back there soon, if we have similar view of the price, but let's see.

Sønnen til Riitta fra Finland

Hill Collection, Benalmadena

Klikk for å lese mer
Riitta, Finland May 2017