Sørvestvendt leilighet i norsk 2.etg med terrasse på 34 m². Flere viktige oppgraderinger inkludert. Leiligheten ligger i Higueron west, Fuengirola.

Referansenummer: CDSPROP-101

Vi har nå for salg en helt ny attraktiv leilighet som er ferdigstilt byggmessig og overleveres i slutten av 2023. Leiligheten ligger i norsk 2.etg med sørvestvendt orientering i det åttende byggetrinnet til Higueron west. Himmelretningen gir mye ettermiddag- og kveldssol. Leiligheten har fin utsikt mot svømmebassenget, grøntområder og litt sjøutsikt mot sør. Eierne har valgt mange oppgraderinger i boligen ila byggeprosessen som gir boligen status som en attraktiv helårsbolig (se oversikten under innhold).

Leiligheten er utformet ved at begge soverom er plassert bakerst i leiligheten. Dette er helt unikt i Spania hvor det normalt plasseres ett soverom ut mot terrassen. I soveromsseksjonen er det 2 komplette baderom. Det første badet er tilgjengelig fra oppholdsrommet og tilhører soverom nummer 2 pluss gjester. Hovedbadet er en del av master bedroom.  I begge soverom er det integrerte garderobeskap.
Ved å plassere soverommene bak strekker stue og kjøkken seg i hele leilighetens bredde på 8.8 meter. Når Terrassedørene åpnes blir det et romslig oppholdsområdet på 66 m2 fordi overgangen fra stue til terrassen er sømløs.

Ved siden av kjøkkenet ligger et lukket vaskerom på 2.24 m2 med vaskemaskin/tørk og varmtvannssystemet. Hele leiligheten har hvitmalte gipsplater i taket slik at man enkelt kan tilpasse/endre plassering på belysning om ønskelig. Denne leiligheten leveres med installert innfelt LED belysning og hvite spotter som er bestilt ekstra. Det er belysning også på kjøkken og i baderom.

Hele boligen har vannbåren gulvarme med oppdelt temperaturkontroll for stue og soverommene. Hvert rom har også sin egen klimakontroll(airzone) montert på et toppmoderne aerotermisk system. Enten om systemet er innstilt på Air-condition eller varmluft kan man kontrollere temperaturen etter eget ønske i soverom og stue. Luftkanalene (DUCTS) er skjult i himlingen med griller til hvert rom. På badene er det elektriske varmekabler.

Sammen med denne flotte leiligheten får du to parkeringsplasser (hver på 12.5 m2) inkludert, hvorav den ene kan utstyres med ladeboks for el-bil. Det er trekkerør klargjort. I tillegg er det inkludert en bod på 5.13 m2.

Da vi ikke har nye bilder av leiligheten innvendig som uansett er tom for møbler ar vi lagt ved en del bilder fra andre leiligheter for å gi en følelse på hvordan leiligheten er innvendig.

Møbelpakke prosjektert

Det er prosjektert en meget stilfull møbelpakke med høy kvalitet til leiligheten. Denne er tilgjengelig for kjøp til kostpris og står klar på lager i Fuengirola. Vi har bilder av møblene og kan sende dette på epost sammen med planløsingen til interesserte.

202212222022_11_The_pool_in_Phase_VIII_looking_great.jpeg (337 KB)