{"country":"spain","region":"","area":"","location":"","listing":"sale","property":"","price":"0-0","pricemin":0,"pricemax":0,"currency":"EUR","bed":"","bath":"","build":0,"plot":0,"terrace":0,"setting":"","pool":"","parking":"","garden":"","view":"","reduced":0,"feature":"","orientation":"","climate":"","security":"","category":"","export":-1,"pagesize":12,"own":0,"ownFirst":0,"reference":"","text":"","lanaguage":"no","sortType":0,"newDevelopment":null,"latest":0,"qid":"","pageno":1,"referencesale":null,"referenceshort":null,"referencelong":null,"referencerecent":null,"portfolioShowTitle":"false","portfolioOn":"fa-heart fa-portfolio","portfolioOff":"fa-heart-o fa-portfolio","portfolioOnTitle":"Fjern fra Favoritter","portfolioOffTitle":"Legg til Favoritter","thankYouPage":"","weatherLocation":"Marbella, ES","weatherUnit":"C","checkin":"","checkout":"","key":"cds-bd93da25-f134-4132-a326-cbd6945c4678"}
Alhaurín de la Torre

Med sine ca. 40 000 innbyggere og nærhet til Málaga by og flyplassen er Alhaurín de la Torre nesten å regne som et forsted eller en drabantby. Byen strekker seg over et nokså stort område, fra de flate jordbruksområdene i Guadalhorce-dalen og oppover i fjellsiden i Sierra de Mijas. Bebyggelsen er variert, og her finner man en rekke nybygg, boliger under oppføring, og en stor andel av velholdte villaer, som ofte har gått i arv i generasjoner. Mange av beboerne jobber enten i Málaga eller på Costa del Sol, og det er bare ca. 12-15 minutters kjøring til flyplassen, Málaga by, eller til strendene i Torremolinos.

Om man ikke nødvendigvis må være innen gangavstand til strendene kan Alhaurín de la Torre være et godt alternativ. Strendene og kysten er bare en kort kjøretur unna, og man har fordelen av å bo i et dynamisk miljø – typisk spansk – som ikke endrer seg mye i løpet av året.

Som i andre byer i innlandet får man mye bolig for pengene også i Alhaurín de la Torre, men prisene er dog høyere her enn f.eks. i Coín og Alhaurín el Grande. Dette skyldes nærheten til byen, flyplassen og kysten, men også det faktum at Alharín de la Torre har mye flott villa-bebyggelse.

Fleur og Tom hos Costa del Sol har begge bodd i Alhaurín de la Torre fast i noen år, så vi kjenner området meget godt og kan trygt anbefale det som et alternativ til kysten, spesielt om man tenker på å bosette seg her nede for en periode. Det tar knappe 12 minutter til Málaga Lufthavn med bil.