{"country":"spain","region":"","area":"","location":"","listing":"sale","property":"","price":"0-0","pricemin":0,"pricemax":0,"currency":"EUR","bed":"","bath":"","build":0,"plot":0,"terrace":0,"setting":"","pool":"","parking":"","garden":"","view":"","reduced":0,"feature":"","orientation":"","climate":"","security":"","category":"","export":-1,"pagesize":12,"own":0,"ownFirst":0,"reference":"","text":"","lanaguage":"no","sortType":0,"newDevelopment":null,"latest":0,"qid":"","pageno":1,"referencesale":null,"referenceshort":null,"referencelong":null,"referencerecent":null,"portfolioShowTitle":"false","portfolioOn":"fa-heart fa-portfolio","portfolioOff":"fa-heart-o fa-portfolio","portfolioOnTitle":"Fjern fra Favoritter","portfolioOffTitle":"Legg til Favoritter","thankYouPage":"","weatherLocation":"Marbella, ES","weatherUnit":"C","checkin":"","checkout":"","key":"cds-bd93da25-f134-4132-a326-cbd6945c4678"}
New Golden Mile

Mellom San Pedro og Estepona øst ligger området kjent som «The New Golden Mile». Her finner man en rekke boliger av ypperste klasse, både leilighetskompleks og frittstående villaer, og mange av dem direkte på eller ved stranden. Man finner også en rekke luksushoteller som Kempinski og Senator Spa her, og flere populære «beach clubs».

Til tross for navnet og inspirasjonen fra «The Golden Mile» i Marbella, som er 2 km lang og med det tilnærmet en engelsk mil, utgjør «The New Golden Mile» en strekning på hele 19 km. Området er vel utbygd, men fremdeles er det god plass og det bygges fortsatt. Utbyggingen er nøye planlagt og regulert, og det fokuseres mest på lave bygninger, villaer og rekkehus, fremfor høye boligblokker, slik at utsikt og de flotte strendene fremstår som intakt, til glede for alle.

Det er flere golfbaner i området, og det mangler ikke på tilbud av butikker, supermarkeder, restauranter og alt man ellers forbinder med et boligområde i luksusklassen. Luksus til tross – boligprisene her er ikke nødvendigvis i det øvre prissjiktet, og spesielt i og ved området Costalita finner man et godt utvalg av boliger beliggende på eller like i nærheten av stranden, hvor man får veldig mye for pengene.

Fra Málaga Lufthavn tar det ca. 40-50 minutter med bil til «The New Golden Mile», litt avhengig av hvor man bor på denne delen av Costa del Sol.