{"country":"spain","region":"","area":"","location":"","listing":"sale","property":"","price":"0-0","pricemin":0,"pricemax":0,"currency":"EUR","bed":"","bath":"","build":0,"plot":0,"terrace":0,"setting":"","pool":"","parking":"","garden":"","view":"","reduced":0,"feature":"","orientation":"","climate":"","security":"","category":"","export":-1,"pagesize":12,"own":0,"ownFirst":0,"reference":"","text":"","lanaguage":"no","sortType":0,"newDevelopment":null,"latest":0,"qid":"","pageno":1,"referencesale":null,"referenceshort":null,"referencelong":null,"referencerecent":null,"portfolioShowTitle":"false","portfolioOn":"fa-heart fa-portfolio","portfolioOff":"fa-heart-o fa-portfolio","portfolioOnTitle":"Fjern fra Favoritter","portfolioOffTitle":"Legg til Favoritter","thankYouPage":"","weatherLocation":"Marbella, ES","weatherUnit":"C","checkin":"","checkout":"","key":"cds-bd93da25-f134-4132-a326-cbd6945c4678"}
Riviera del Sol & Miraflores

Riviera del Sol, som vanligvis bare går under navnet Riviera, hører til Mijas kommune og er sammen med Miraflores det neste stedet man kommer til på kysten, etter at man har passert Fuengirola og La Cala de Mijas. Stedet ligger praktisk til, har et godt utvalg av supermarkeder, butikker, barer og restauranter, samt flere golfbaner i nærheten, inkludert Miraflores Golf. Stranden har også en Beach Club som er populær, spesielt i sommersesongen.

Bebyggelsen i Riviera og Miraflores består av alt fra eldre boliger til nybygg, fra studio-leiligheter til eksklusive villaer. Her er det mange attraktive boliger i alle prisklasser, så her finner man noe for enhver smak og budsjett.

Stedet er stort nok til å inneholde alt man trenger for et behagelig opphold, men ikke større enn at man fint kan bevege seg rundt til fots. Senteret Riviera Plaza er et populært møtested, og her og i nærheten finner man et godt utvalg av internasjonale restauranter, barer, banker og et supermarked.

Det tar ca. 15 minutter å kjøre til Fuengirola fra Riviera, og man kan også spasere langs stranden til både La Cala og Calahonda, på den flotte gangveien bygget i treverk over klipper og strender.

Fra Málaga Lufthavn er det ca. 34 km til Riviera del Sol og Miraflores, og kjøreturen tar omtrent 25 minutter.