{"country":"spain","region":"","area":"","location":"","listing":"sale","property":"","price":"0-0","pricemin":0,"pricemax":0,"currency":"EUR","bed":"","bath":"","build":0,"plot":0,"terrace":0,"setting":"","pool":"","parking":"","garden":"","view":"","reduced":0,"feature":"","orientation":"","climate":"","security":"","category":"","export":-1,"pagesize":12,"own":0,"ownFirst":0,"reference":"","text":"","lanaguage":"no","sortType":0,"newDevelopment":null,"latest":0,"qid":"","pageno":1,"referencesale":null,"referenceshort":null,"referencelong":null,"referencerecent":null,"portfolioShowTitle":"false","portfolioOn":"fa-heart fa-portfolio","portfolioOff":"fa-heart-o fa-portfolio","portfolioOnTitle":"Fjern fra Favoritter","portfolioOffTitle":"Legg til Favoritter","thankYouPage":"","weatherLocation":"Marbella, ES","weatherUnit":"C","checkin":"","checkout":"","key":"cds-bd93da25-f134-4132-a326-cbd6945c4678"}
Benahávis

Mye mer enn den autentiske landsbyen…..

7 km fra kysten, mellom Marbella, Estepona og Ronda ligger en av de mest fjellrike landsbyer på vestlig side av Costa del Sol. Benahávis er i nærheten av fjellkjeden La Serranía de Ronda. Landsbyen er liten og sjarmerende, med selve kommunen har en utstrekning på ca 150.000 kvadratkilometer og strekker seg fra kystområdet til fjellene mellom Marbella og Estepona kommune. I Benahavis er det lav byggetetthet, noe som spesielt tiltrekker seg utlendinger som leter etter et fristed for fred og ro i rekkevidde fra Marbella. Benahavis er annerledes enn de andre områdene på solkysten og inkluderer mange fjellkjeder, elvedaler og skog. Midt i dette fjellområdet området ligger den rolige tradisjonelle landsbyen som har opprettholdt den andalusiske følelsen.

 
 

Benahavis er en av de rikeste kommunene i Spania takket være det store antallet luksuriøse utbygginger som omgir landsbyen. Golfsteder som La Quinta og Los Arqueros tilhører Benahavis, og La Zagaleta, et eksklusivt inngjerdet resort hvor du vil finne flere av de aller dyreste eiendommene i landet. Området er spredt over 2100 hektar med fjell og daler, kombinerer La Zagaleta fjell, skog og grøntområder med fantastisk utsikt over Middelhavet. La Zagaleta-eiendommer er svært ettertraktet, ettersom krevende og velstående investorer fortsetter å vise interesse for dette bortgjemte og enorme private feriestedet.

La Zagaleta ble bygd av Enrique Perez Flores, som kjøpte landet i 1991 fra Adnan Kashoggi som brukte eiendommen som sitt feriested og jaktområde. På den tiden føltes beliggenheten tibaketrukket da kystens motorvei ikke var blitt bygget ennå, og Malaga flyplass var fortsatt en liten, internasjonal flyplass. Men Perez Flores hadde en visjon om å skape Europas mest eksklusive boligområde når det gjelder privatliv, sikkerhet og luksus. Kashoggi´s hus ble omgjort til en eksklusiv country club og vakre villaer ble designet av ledende arkitekter – alt omgitt av eksklusive hager og langt nok unna hverandre for å sikre totalt privatliv. Alle beboere har eksklusiv tilgang til klubbhuset, 24-timers sikkerhet og en concierge-tjeneste og muligheten til å spille på to profesjonelle golfbaner: La Zagaleta og Los Barrancos. Ridesenteret avler arabiske og spanske hester med 23 staller og fire arenaer samt profesjonelle grus eller hard overflate tennisbaner.

Prisene på eiendommene i La Zagaleta og Sotogrande var de eneste som kom seg gjennom finanskrisene i 2009 der eiendommene fortsatte å ha stor etterspørsel, og prisene forble like eller i noen tilfeller økt.

La Zagaleta gir investorer den perfekte muligheten til å kjøpe en eiendom i den mest eksklusive og luksuriøse Resorten i Europa og nyte en livskvalitet som er uten sidestykke. Eiendomsprisene i La Zagaleta har vært konkurransedyktig sammenlignet med mye av resten av Spania. Det er lett å se hvorfor dette området i Andalucía er så populært, og hvorfor La Zagaleta er et perfekt ferie- og investeringsmål i de høyeste prisklassene.

Nærest havet, i Los Flamingos finner du Villa Padierna, et 5-stjerners GL-hotell omringet av golfbaner og noen av de fineste eiendommer i Sør-Spania i prisklassen opptil rundt 60 -70 millioner Nok.

Benahávis village
Benahávis village
Benahávis village
Benahávis village
Los Flamingos
Los Flamingos
En av villaene vi har for salg i Los Flamingos
En av villaene vi har for salg i Los Flamingos
Villaen ble bygget i 2016. Eieren brukte 200.000 euro på hagen.
Villaen ble bygget i 2016. Eieren brukte 200.000 euro på hagen.
Fra takterrassen har man utsikt mot Gibraltar.
Fra takterrassen har man utsikt mot Gibraltar.
Et av villaprosjektene vi har i La Zagaleta
Et av villaprosjektene vi har i La Zagaleta
Eiendommen har blant annet 7 soverom og 9 baderom
Eiendommen har blant annet 7 soverom og 9 baderom
Denne eiendomme ha alt
Denne eiendomme ha alt
I tillegg til stor utendørs parkering får du garasje til 3 biler.
I tillegg til stor utendørs parkering får du garasje til 3 biler.