{"country":"spain","region":"","area":"","location":"","listing":"sale","property":"","price":"0-0","pricemin":0,"pricemax":0,"currency":"EUR","bed":"","bath":"","build":0,"plot":0,"terrace":0,"setting":"","pool":"","parking":"","garden":"","view":"","reduced":0,"feature":"","orientation":"","climate":"","security":"","category":"","export":-1,"pagesize":12,"own":0,"ownFirst":0,"reference":"","text":"","lanaguage":"no","sortType":0,"newDevelopment":null,"latest":0,"qid":"","pageno":1,"referencesale":null,"referenceshort":null,"referencelong":null,"referencerecent":null,"portfolioShowTitle":"false","portfolioOn":"fa-heart fa-portfolio","portfolioOff":"fa-heart-o fa-portfolio","portfolioOnTitle":"Fjern fra Favoritter","portfolioOffTitle":"Legg til Favoritter","thankYouPage":"","weatherLocation":"Marbella, ES","weatherUnit":"C","checkin":"","checkout":"","key":"cds-bd93da25-f134-4132-a326-cbd6945c4678"}
Cabopino

Når man forlater Mijas kommune ved Calahonda kommer man ganske umiddelbart til Cabopino i Marbella kommune. Cabopino er mest kjent for havnen og særlig det som regnes som et av kystens beste strandområder med leiligheter, restauranter og barer, samt Dunas de Artolas, Costa del Sols eneste strekning med strand hvor det ikke er noen bebyggelse. Stranden her er fredet, og man må parkere et lite stykke fra på en stor offentlig parkeringsplass – det er strengt forbudt for alle kjøretøy å bevege seg ut i sanddynene. Stranden er «frivillig naturist», dvs. at man velger selv om man vil beholde klærne på eller ikke (vi har de på, bare så det er nevnt).

Cabopino har et utvalg av restauranter og chiringuitos hvor man kan både slukke tørsten og spise i den intime havnen, med nærhet til Marbella by og Calahonda. Man finner også her en golfbane, og man er i nærheten av flere andre. På motsatt side av veien A-7 som strekker seg langs hele kysten finner man Cabopino Camping, en av de beste campingplassene langs kysten, og praktisk dersom man har besøk av venner og familie. Svigermor vil garantert trives her, og den italienske restauranten Da Bruno ligger i tilknytning til campingplassen.

Cabopino passer best for dem som setter pris på ro og fred, og for dem som elsker å dyrke livet på stranden samt surfing, vindsurfing, dykking og andre vannsport-aktiviteter. Det er derimot ikke stedet for dem som liker liv og røre om kvelden, med mindre man er villig til å forflytte seg til Marbella, som ligger ca. 15 minutters kjøring fra Cabopino.