{"country":"spain","region":"","area":"","location":"","listing":"sale","property":"","price":"0-0","pricemin":0,"pricemax":0,"currency":"EUR","bed":"","bath":"","build":0,"plot":0,"terrace":0,"setting":"","pool":"","parking":"","garden":"","view":"","reduced":0,"feature":"","orientation":"","climate":"","security":"","category":"","export":-1,"pagesize":12,"own":0,"ownFirst":0,"reference":"","text":"","lanaguage":"no","sortType":0,"newDevelopment":null,"latest":0,"qid":"","pageno":1,"referencesale":null,"referenceshort":null,"referencelong":null,"referencerecent":null,"portfolioShowTitle":"false","portfolioOn":"fa-heart fa-portfolio","portfolioOff":"fa-heart-o fa-portfolio","portfolioOnTitle":"Fjern fra Favoritter","portfolioOffTitle":"Legg til Favoritter","thankYouPage":"","weatherLocation":"Marbella, ES","weatherUnit":"C","checkin":"","checkout":"","key":"cds-bd93da25-f134-4132-a326-cbd6945c4678"}
Nueva Andalucía

Nesten å regne som en liten by i seg selv, Nueva Andalucía er en del av Marbella kommune og et stort, eksklusivt boligområde med alle servicetilbud som butikker, restauranter, banker, leger, skoler, osv. Det ligger ikke færre enn 5 utmerkede golfbaner her, og flere sportsklubber. Området ligger vest for Marbella og direkte nord for Puerto Banús, og i likhet med sistnevnte ble også Nueva Andalucía designet av arkitekten José Banús på 60-tallet.

Nueva Andalucía er et ettertraktet sted å bo, og tilbudet av boliger av høyeste kvalitet er stor. Det er et stille og rolig område omgitt av natur, og siden det stiger gradvis oppover fra kysten mot fjellene er det mange steder en storslagen utsikt. Både Puerto Banús og Marbella er like i nærheten, samt San Pedro de Alcántara, så i Nueva Andalucía kan man bo i sin egen fredelige oase, med nærhet til natt- og utelivet og alt som Costa del Sol har å by på.

Boligene i Nueva Andalucía er med sin beliggenhet og kvalitet, samt også relativt store tomter, i øvre prisklasse. Mange som har feriebolig eller bor her permanent setter stor pris på anonymiteten som området tilbyr, og de førsteklasses fasilitetene man finner her og i nærområdet. Spesielt golfere finner ofte sitt paradis her, men det er også tennisskole og mange andre sportslige aktiviteter å finne i området. Naturen er aldri langt unna, og i den nordlige delen finner man en innsjø, Lago de Tortugas (eller Skilpadde-vannet om man vil, på norsk), hvor man kan bade og observere fugler, skilpadder og annet dyreliv, omkranset av fjell og trær.

Nueva Andalucía ligger ca. 57 km fra Málaga Lufthavn, en drøy halvtimes kjøretur.