{"country":"spain","region":"","area":"","location":"","listing":"sale","property":"","price":"0-0","pricemin":0,"pricemax":0,"currency":"EUR","bed":"","bath":"","build":0,"plot":0,"terrace":0,"setting":"","pool":"","parking":"","garden":"","view":"","reduced":0,"feature":"","orientation":"","climate":"","security":"","category":"","export":-1,"pagesize":12,"own":0,"ownFirst":0,"reference":"","text":"","lanaguage":"no","sortType":0,"newDevelopment":null,"latest":0,"qid":"","pageno":1,"referencesale":null,"referenceshort":null,"referencelong":null,"referencerecent":null,"portfolioShowTitle":"false","portfolioOn":"fa-heart fa-portfolio","portfolioOff":"fa-heart-o fa-portfolio","portfolioOnTitle":"Fjern fra Favoritter","portfolioOffTitle":"Legg til Favoritter","thankYouPage":"","weatherLocation":"Marbella, ES","weatherUnit":"C","checkin":"","checkout":"","key":"cds-bd93da25-f134-4132-a326-cbd6945c4678"}
Coín

Ikke alle er like opptatt av strender og turist-fasiliteter, og for dem som ser etter eiendom litt tilbaketrukket fra selve Costa del Sol er den lille byen Coín et godt alternativ. Coín var og er fremdeles en by hvor befolkningen opprinnelig levde av jordbruk, men de siste årene har det også dukket opp et kjøpesenter og mange andre butikker, så om man ikke føler for å besøke kystens strender så finner man det man trenger i selve byen. -Og skulle man ha lyst å dra på stranden en dag er det bare ca. 30 minutters kjøring til Marbella (ca. 27 km) og det samme til Fuengirola.

Befolkningstallet i Coín teller litt over 22 000 mennesker (2019), hvorav ca. 3 000 er utlendinger. Mange av disse bor her fast, og eier ofte større eiendommer litt utenfor selve bykjernen. Noen velger å kjøpe typiske fincaer, og det er også vingårder i området. Man skal imidlertid være observant på at å eie en typisk landbrukseiendom er tidkrevende, og om man ikke selv bor der fast og er dedikert, så må man kalkulere inn kostander for vedlikehold av eiendommen.

Alternativt kan man velge å bo i selve sentrum av Coín eller i en av flere urbanisasjoner i utkanten, og da får man en typisk spansk atmosfære med på kjøpet, noe som for mange er det som er utslagsgivende for ønsket om å bo i innlandet.

Oppsummert så får man mye eiendom for pengene i innlandet, men det er selvsagt ikke for alle. Man har ikke strender innen gangavstand, og nettopp strender og badeliv er det mange forbinder med ferie i Spania. Dermed kan ikke Coín sies å være et populært sted for ferieboliger, men om du er på jakt etter en villa til samme pris som en to-roms leilighet i Marbella og du ønsker å bo i et typisk spansk område, så kan Coín være nettopp stedet for deg.

Fra Málaga Lufthavn til Coín er det ca. 30 minutters kjøretid (37 km).